PERSONLIG SERVICE HELE VEIEN

badge
Kjente merker

Verdensledende merkevarer og kvalitetsmerker

star
5 Års garanti

Markedsledende garanti som sikrer deg et trygt kjøp

customer-service
Norsk Kundeservice

Lager og kundeservice i Norge som sikrer deg en enkel og trygg handel

return
90 dager retur

Åpent kjøp i 90 dager som sikrer deg en enkel returordning

OM DELESPESIALISTEN.NO

Velkommen til Delespesialisten.no – Norges råeste forhandler av bildeler. Vi har lager/lokasjoner flere steder i Norge og gjør alltid vårt ytterste for å sende dine deler på en trygg måte raskest mulig. Vi har hovedkontor i Korniveien 3 på Barkåker utenfor Tønsberg, kun 3 minutter fra E18. På nett hos oss vil du finne et utvalg av deler for privat og bedrift rettet mot reperasjon og service. Vi har også egne spesialister på de enkelte bilmerkene som har tilgang på originale deletegninger og kan levere hele bredden av deler på en bil. 

NORSK NETTBUTIKK MED LAGER I NORGE

Kun det beste er godt nok. Derfor er vi stolte av å kunne tilby de beste garantiene og overlegen kvalitet til lavest mulig pris. Våre dyktige og hyggelige medarbeidere på kundeservice er alltid klare til å bistå deg og svarer på dine spørsmål dersom det er noe du lurer på. Det skal være hyggelig og trygt å handle bildeler hos Delespesialisten.no. Hos oss får du rimelige bildeler av høy kvalitet raskt og effektivt. Vi har lager på lokasjoner i hele Norge. Vårt hovedkontor med lager og hentepunkt ligger i Korniveien 3 på Barkåker utenfor Tønsberg

Med vår søkemulighet på bilens registreringsnummer kan du enkelt slå opp og finne frem til deler som passer nettopp din bil. Vårt produktteam velger kun deler fra de beste produsentene og sørger for at vi lagerfører et bredt spekter av deler. Vi har en svært solid og utfyllende delekatalog, og våre store lagerbeholdninger inneholder alt trenger av deler og rekvisita til akkurat din bil – vi kjenner viktigheten av bredde kombinert med raske og effektive leveranser.

Vi har et solid kundeserviceteam som hele tiden streber etter å gi deg de raskeste svarene på e-post, men du kan også nå oss på telefon 21 93 72 72 eller gjennom vår chat-funksjon på nettsiden. Vi vil alltid hjelpe deg så godt vi kan!

Alle våre deler er av «matching quality», noe som tilsier at delen er lik originaldelen eller bedre. De aller fleste av våre deler kommer fra velkjente produsenter i Europa, og spesielt Tyskland. I en årrekke har Tyske produsenter levert deler av svært høy kvalitet til bilindustrien, noe vi ønsker å videreføre. Delespesialisten.no ønsker å tilby deg denne kvaliteten med 5 års garanti på alle deler. Om vi ikke har nettopp den delen du er på jakt etter, skal vi selvfølgelig gjøre vårt ytterste for å skaffe den for deg. Hos Delespesialisten.no skal du som kunde finne akkurat det du trenger til hyggelige priser og med rask levering.

Du er alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss – Vi vil gjøre alt vi kan for å hjelpe deg og for at du skal bli fornøyd. Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Delespesialisten.no.