PERSONLIG SERVICE HELE VEIEN

badge
Kjente merker

Verdensledende merkevarer og kvalitetsmerker

star
5 Års garanti

Markedsledende garanti som sikrer deg et trygt kjøp

customer-service
Norsk Kundeservice

Lager og kundeservice i Norge som sikrer deg en enkel og trygg handel

return
90 dager retur

Åpent kjøp i 90 dager som sikrer deg en enkel returordning

Leverandør til bilskadeverksted

Leverandør til bilskadeverksted
Vi skal være den beste leverandøren av deler til bilskadeverkstedene i Norge. Vi setter presisjon og kvalitet i alle ledd høyest. Med vår kundeservice og våre leveringer skal vi sikre deg en trygg og effektiv levering av deler, hvor du har full kontroll. Du skal være trygg på når delene kommer og at de kommer i tide. Rett del til riktig bil og levert til avtalt tid.

Personlig service i fokus

Vi jobber på flere digitale plattformer for å sikre deg en effektiv og god kommunikasjon med oss.Her møter du et løsningsorientert team som vil forstå dine utfordringer og finne de beste løsningene. Vårt mål er å løse dine problemer mest mulig effektivt, slik at ditt bilskadeverksted kan opprettholde produksjonen. Vi skal yte høyeste servicegrad!

Rask og effektiv kommunikasjon

I en digital verden har vi tatt i bruk en rekke moderne og digitale verktøy for å gjøre kommunikasjonen med deg og ditt verksted enklest mulig og så effektiv som mulig. Vi er online på chat, kundesenter på telefon og har "ticket baserte" mail systemer som kan integreres direkte i verkstedsystemer og andre nettsider for direkte kommunikasjon. Spør oss om løsninger

Alle deler til alle biler på ditt bilskadeverksted

Vi leverer alle type bildeler og karosserideler for deg som driver bilskadeverksted. Vi dekker alle de kjente merkene med ukentlige leveringer og lave priser. Noen biler og modeller finnes ikke i DBS, det løser vi. Vi har tilgang på en rekke systemer og kataloger for å finne delene du trenger, og henter deler fra de fleste verdenshjørner for å sikre at du ikke trenger lete etter deler selv.

Raske og presise leveringer

Når kunden ankommer og leiebilen skal ut er det viktig at delene er på plass. Presise leveringstider og høyeste mulige presisjon i leveringene er derfor en viktig del av vårt DNA. Det er ikke alltid mulig å spå leveringstid og vi må operere med estimater, men da forsøker vi så presist det lar seg gjøre. Dersom det oppstår problemer med leveringen eller andre forsinkelser, blir du varslet på forhånd.
Vi fungerer som ditt delelager

Fraktrutene våre dekker flere ganger daglig på østlandet og alle større byer i hele landet.
Der vi ikke dekker med egne biler, benytter vi Bring.