Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Elektrisk tilbehør
 • 249.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  HELLA Tilhengerstøpsel for alle biler med 13-polet kontakt. De fleste nyere biler har denne type kontakt. Du kan fint bygge om til 13-polet kontakt/støpsel dersom du i dag har 7-polet. Denne holder 16A ved 12V. Kraftig og sikker kontakt med skrukobling til ledningene produsert av Hella.

 • 226.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  HELLA Tilhengerstøpsel for alle biler med 13-polet støpsel og kontakt. De fleste nyere biler har denne type støpsel. Du kan fint bygge om til 13-polet kontakt/støpsel dersom du i dag har 7-polet. Denne holder 16A ved 12V. Kraftig og sikker kontakt med skrukobling til ledningene produsert av Hella.

 • 179.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  HELLA 3-polet kontakt for tilhengere med 24V. Stikkontakttypen er skrukobling. Holder 16A ved 24V. Kraftig og god kontakt laget av Hella.

 • 179.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Hella 3-polet kontakthus og støpsel for 3-polet kontakter.

 • 49.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Hella 7-polet kontakt for alle biler. Denne kontakten er den mest brukte gjennom tidene. De nyere bilene leveres normalt med 13-polet kontakter. Produsert av verdenskjente Hella, med den beste kvaliteten du finner.

 • 39.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Hella 7-polet støpsel og kontakthus for tilhengerkontakter. Denne er laget for 7-polet kontakter og støpsel, noe de fleste bilene i dag er levert med. Nyere biler er normalt levert med 13-polet kontakt. 

 • 3 890.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Dette er en omformer fra 24v til 12v. Beregnet for lastebiler, bobiler eller campingvogner. Støpsel følger ikke med, men kan benytte senten 7-polet eller 13-polet.

  Sikker og kraftig boks som er vann-støt og støvbeskyttet. En kraftig og sikker omformer produsert av verdenskjente Hella for de fleste forhold!


   
  TEKNISK DATA: 
  Rated voltage 24V
  Control current of switching channels 2,0 mA
  Output per switching channel 2 x 21W
  Output per turn-signal indicator 21W
  Operating temperature -25°C up to +65°C
  Polarity reversal protection: yes
  Short circuit proof: yes
  Type test CE/E1
  Enviromental test IP 5K9K
Salespoints