Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Motorolje

Motorolje av beste kvalitet - spar penger


Motorolje fra kvalitetsmerke Petronas som en av de store sponsorene i Formel 1 og verdensomspennende oljeprodusent, finner du hos oss her på nett. Carlube er verdenskjent fra racing og motorsport i noe mindre miljøer, men absolutt en kvalitetsprodusent til en rimelig penge. Smøreoljer du kan bruke på din bil med god samvittighet, samtidig som du sparer mye penger. Topp kvalitet til de beste prisene! Carlube er også blant Englands største uavhengige oljeprodusent og det største merket innen britisk motorsport av sponsorprogrammer.
 • 49.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Blåtind frostvæske i 1 Liter. Fjerner vann og kondens i drivstoffet, uavhengig om det er diesel eller bensin. Et universalt produkt som er vellfungerende på alle biler.

  Tilsettes enkelt rett i tanken på drivstoffpåfyllignen.

 • 6 889.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Blå frostvæske på 210 liters fat. 
  Brukes i de fleste kjølesystemer. Brukes også i overrislingsanlegg og til båt i vinteropplag.
  Beskytter mot rust og korrosjon i tillegg. Blandes normalt i forhold 50/50 med vann, beskytter da mot frost ned til - 36 grader som 420 liters frostvæske og en literpris på 16 kr literen. 
 • 999.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Blå frostvæske brukes i konvensjonelle kjølesystemer der denne type er foreskrevet. Brukes også i overrislingsanlegg og til båt i vinteropplag.
  Beskytter mot rust og korrosjon i tillegg. Blandes normalt i forhold 50/50 med vann, beskytter da mot frost ned til - 36 grader.

 • 169.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Blå frostvæske til bil brukes i konvensjonelle kjølesystemer der denne type er foreskrevet. Brukes også i overrislingsanlegg og til båt i vinteropplag.
  Beskytter mot rust og korrosjon i tillegg. Blandes normalt i forhold 50/50 med vann, beskytter da mot frost ned til - 36 grader.

 • 299.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Propylenglykol er en grønn frostvæske som er mer miljøvennlig og uten nitriter, aminer, fosfater og silikater. Brukes i vannsystemer i fritidsbåter og skylles godt ut av systemet etter vinteren.

  Blandet 50/50 gir den frostsikring ned til -33 grader

 • 279.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Grønn frostvæske med betegnelsen G 48 brukes fortrinnsvis i tyngre sektor. Scania og andre lastebilprodusenter foreskriver denne.
  G 48 er blandbar med vanlig blå, forskjellen er at G 48 har et høyere innhold av rusthindrende midler og gir derfor lengre levetid.
  Anbefalt skifteintervall er 4 år.

   

  Spesifikasjoner:
  774 C
  MB 325.0
  MTU, MTL 5048
  GM B040 0240

 • 279.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  OEM Gul frostvæske, brukes i Volvo/Mann og ofte i franske biler. Longlife frostvæske basert på monoetylen glykol og inneholder OAT korrosjonsbeskyttelse.

  Uten nitritt, aminer, fosfat og silicat. Biologisk nedbrytbar.
  Spesifikasjoner:
  MB 325.3
  Ford WSS-M97B44-D
  BS 6580
  GM 6277M
  MAN 324 type SNF
  CAT MAK A4.05.09.01
  Volvo 128 6083/002
  VAG 774F
 • 359.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Til nyere kjøretøy der det er påkrevd G12++ eller G40 frostvæske.
  Denne kan blandes med andre farger og kan brukes på de aller fleste kjøretøy!

  Har bedre kjøleegenskaper og bedre korrosjonsbeskyttelse enn konvensjonelle væsker og ikke minst langt bedre levetid.  Normalt skifteintervall er 5 år/500.000 km

 • 189.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  For best mulig kjøle-/varmeeffekt må kjølesystemet holdes rent. Avleiringer og rust kan nedsette effekten i radiator / varmeapparat betydelig.
  Mange motorhavarier skyldes overoppheting. RF fjerner rust og avleiringer i kjølesystemet, gjenoppretter kjølekapasiteten og varmeapparatets kapasitet, er hurtig-virkende og smører vitale deler i kjølesystemet.
  Anbefalt bruk hvert tredje

 • 242.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Radiator-tett. Tetter radiatorsvakheter eller hull. Tettemiddel for kjølesystemet - tetter lekkasjer omgående og smører vitale deler i kjølesystemet. Motvirker rustdannelse og er langtidsvirkende. Helles rett i kjølevæsken og er ikke skadelig for kjølesystemet, heller medvirkende for et bedre kjølesystem.

Salespoints