Defa

DEFA Kupevifter, Defa motorvarmere og universal Beloc motorvarmer


Vi har en rekke varmepakker, både enkle og avanserte - alle til svært pressede priser på lager i Norge med den beste service og garanti. Defa varmepakker i komplette sett fra 1400watt og oppover. Samt at vi leverer Beloc universal motorvarmer for alle biler med vannkjølingssystemer. For den universale varmeren trenger du ikke eget varmeelement. Hvis du ikke har varmeelement fra før men ønsker Defa, må du kjøpe varmeelementet separat, se nedenfor.
 • 1 999.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Universal motorvarmer med enkel montering på hele 1100 watt!

  Det følger med en enkel instruskjon i esken, men kort fortalt kobles motorvarmeren på varmeapparatet. Med innebygget sorkulasjonspumpe sørger d
 • 849.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Dette er et DEFA Varmeelement. Hvis du skal montere motorvarmer i din bil trenger du en komplett Defa pakke/sett og denne delen. Du kan eventuelt bygge på med ladere og gps sendere senere om du ønsker. 
  VIKTIG: SKRIV REG NR

 • 1 779.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Kupevarmer / motorvarmer/ varmesett til båt/bil/caravan.

  En enkel kupèvarmer som kan brukes i alle biler. Her er alt du trenger for en enkel varmer med 1400W, må manuelt innstilles på og av.

 • 1 899.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Kupèvarmer / motorvarmer  til båt/bil/caravan.
  En kraftigere kupèvarmer som passer større biler eller biler som ønsker rask oppvarming med 1900W kupèvarmer. Settet leveres med manuell instilling

 • 4 990.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Varmepakke/ kupevarmer  fra DEFA med trådløs styring via kontroll. Kan også laste ned en app for styring fra mobilen (dette koster ekstra) og kjøpes i appstore)
  En krafit og stor varmepakke som dekker alle beho

 • 4 399.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Komplett bilvarmepakke fra Defa med to ekstra nyheter, tyverisikring og "finnbilen" system.

  I tillegg til vanlig Defa WarmUp Link pakka, som sørger for en varm og rask oppvarming av alle type biler. Kan du nå

Salespoints