Velkommen til Delespesialisten.no - Norsk nettbutikk med stort lager i Norge, best på bildeler!


Mekanikerhjelpen

<< Back

Få hjelp av en mekaniker online eller lei utstyr


**NY TJENESTE**

Still mekanikerspørsmål

1. Fra 99 kr... Vi har mekanikere som står parat til å hjelpe deg med dine utfordringer. Når det blir for teknisk eller for komplisert til at vår vanlige kundeservice kan besvare spørsmålene dine, benytter vi oss av mekanikere for å hjelpe deg. Dette sikrer at du alltid får hjelp til det du måtte trenge. Ved nærmere avtale kan du også booke en mekaniker eller verkstedtid hos oss lokalt i Tønsberg for feilsøking eller andre jobber.

Leie av diagnoseapparat

2. Fra 299 kr... Du kan leie diagnoseapparat, gi beskjed så lager vi en pris basert på hvilket apparat vi har inne og hvor lenge du trenger. Prisen inkluderer et testapparat med nødvendige kabler og programvare, samt forsendelse tur/retur til deg og oss.

Leie av verktøy

3. Fra 99 kr... Trenger du leie verktøy? Kompliserte verktøy eller spesialverktøy kan leies, hvis vi har det inne. Ta kontakt for eventuelt verktøy du trenger.

**Ved å fylle inn skjemaet under kan du få hjelp til det nevnte over. Når spørsmålet ditt er sendt, er du garantert svar ila 48 timer og vil få beskjed om å bekrefte prisen før vi svarer på spørsmål eller sender deg noe i Posten.

Feltene merket med * er obligatoriske.