Velkommen til Norges største merkevarebutikk for bildeler!
 

Vårt store lager og enorme avtaler med Norske leverandører innen bildeler, samt egne avtaler på import direkte fra fabrikkene, sikrer deg et bredt og delikat utvalg. Hos oss skal du finne nesten alt av reservedeler, slitedeler, elektriske deler, motordeler og en drøss spesielle bildeler. 

Men for å gi deg et bedre utvalg prøver vi alltid å ha flere produsenter / merker av samme delen, da det ofte varierer i pris og lagerstatus, hva som er å få tak i akkurat når du trenger det og hvor lavt vi har kunnet presse prisen. Det er viktig å legge til at alt du finner hos oss er kvalitetsdeler med de beste garantiene.

Våre garantier kan du lese mer om under "vilkår". Men gjelder generelt 3 eller 5 år. Noe vi er mer eller mindre alene om å levere. Foruten om oss er det så langt vi vet kun merkeverksteder og originalforhandleren der du kjøpte bilen din som er i nærheten av den samme kvaliteten og de samme garantiene.

For å ta noen eksempler vil du blant bremsedeler kunne finne et par alternativer som følger:

BREMBO...
- Verdensledende innen bremsedeler for motorsport, sportsbiler og de som vil ha det beste av det beste.

HELLA PAGID
- Størst på bremseklosser, bremseskiver og calipere. Enormt høy kvalitet og stiller seg likt med Brembo. Mer kevlar i klossene en noen annen blant annet (som gir lenger varighet og bedre bremser). 


OPTIMAL...
- Verdensledende innen levering av brems og forstillingsdeler til bilindustriens ettermarked og lager originale eller tilsvarende originale deler.

NIPPARTS
- Et rimelig alternativ med god kvalitet som har spesialisert seg på bremseskiver de store aktørene ikke har, eller sliter med å levere riktig til.


NK
- En mindre utfordrer på brems som i hovedsak er veldig gode på bremscalipre, og bremseskiver til spesielle biler.

NTY
- En prisutfordrer som produserer billige og gode deler, men oftest kun de delene det selges mest av. 

....

 

Vi håper du finner den produsentetn som passer deg i henhold til hva du ønsker deg av leveringstid og pris, kvaliteten og garantiene skal vi sørge for at alltid er den beste! Hvis du er i tvil, kontakt oss!

Velkommen til Delespesialisten.no

Salespoints