Senkesett fra Eibach

Vi har senkesett til alle biler levert av Eibach. Når du skal velge senkesett er det viktig at du velger et sett med kvalitet og god garanti, samt papirer og TUV godkjennelse. Dette er noe Eibach tilbyr gjennom våre produkter. Du finner enkelt senkesett som passer din bil ved å søke på reg. nr hos oss.

Velkommen til Delespesialisten.no og vårt utvalg av alle type bildeler.

Våre Eibach PRO-KIT senkesett

#1 Valget av senkesett til alle bilentusiaster verden over!

  • Gir deg økt kjøreglede, økt kjøreegenskaper og et stilig lavt design på bilen din.
  • Et lavere senter-vektpunkt
  • Vil minske bremselengden din, tar svinger bedre og et generelt bedre grep
  • En unik og ny følelse med bilens grep og fjæringsutførelse.
  • 5 års garanti på alle settene

Eibach PRO-KIT senkesett er det mest solgte produktet blant kvalitets-senkesettene på markedet i dag, verden over. Alle settene har TUV godkjenning og godkjennes av biltilsynet. Det gir deg et bedre utseende på bilen og et utrolig mye bedre grep! Du vil få en helt  ny følelse med bilens kjøreegenskaper. Dette er ikke bare en hvilken som helst bildel, denne vil du merke stor forskjell på!

Eibach PRO-KIT senkesett senker presist bilens senter-vekt (lower center of gravity). Reduserer ubalanse under akselerering og gir bilen et mer konstant grep. Gir bedre stabilitet rundt svinger!

Ethvert Eibcah PRO-KIT senkesett er designet og testet av Eibach’s egne ingeniører og testavdelinger. Dette for å sikre den beste kvaliteten på alle produktene og kunne opprettholde den høye og gode kvaliteten og presisjonen de har.

* Resultatene vil variere fra bil til bil og ikke være identiske. Dette for at ethvert produkt er testet og designet i hvert enkelt særtilfelle. Som lært av tester og motorsport-senking av bilen vil være bedre aerodynamisk på den måten at mer luft presses over bilen i stede for under, resulterer i en høyere topphastighet på bane og bedre grep lang landeveiene.