Et av norges største senter for bildeler

Et norsk senter for bildeler på nett. Vi har bildeler til alle biler i vår nettbutikk Delespesialisten.no
Bremseklosser til BMW

Vi har bildeler til blant annet BMW, Mercedes, VW, Audi, Ford, Toyota, Volvo og mange fler bilmerker.

De beste prisene og raskeste leveringen finner du hos oss. Kun kjente tyske merkevarer med 3-5 års garanti. Med kjente merker som Brembo, Bosch, Hella, Sachs, Mann-Filter og mange fler.  Vi er ledende innen kvalitet og logistikk av bildeler på nett. Med vårt senter for bildeler på nett bør du finne delene du er ute etter.

Vårt store senter for bildeler gir deg et bredt utvalg bildeler og deler til alle biler. Alltid raske frakter og fri retur!

Vi kan også fabrikkbestille spesialbestillinger på spesielle deler vi normalt ikke lagerfører eller som er vanskelige å få tak i. Kontakt oss.

Vi har også verskstedutstyr, verktøy og diagnosetestere som hjelper deg med å gjøre jobben enklere og raskere enn normalt. Samtidig har vi brukermanualer, veiledninger og til tider videoveivisninger av hvordan du bytter den enkelte bildelen. Vi jobber kontinuerlig for å være Norges beste senter for bildeler på nett.

Vår kundeservice står alltid parat for å hjelpe deg med dine behov og utfordringer. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg! Hilsen alle oss i Delespesialisten.no.