matching quality

UPÅKLAGELIG KVALITET

– Uansett pris

 

Hva er ‘matching quality’?

Matching Quality er en standard satt av EU som tilsier at kvaliteten på produktet er tilsvarende eller bedre enn hva det er originalt. Dette er regulert etter Block Exemption Regulation EC No. 46/2010.

For å kunne oppnå ‘matching quality’ kan det være en av følgende tre punkter:

  • Orginaldeler produsert av bilprodusenten. (F.eks FORD Original Bremseskive)
  • Orignaldeler produsert av underleverandør, men distribuert av bilprodusenten. (F.eks BREMBO bremseksive som FORD bruker originalt)
  • Originaldeler produsert av underleverandør etter samme spesifikasjoner og normer. (F.eks BREMBO bremseskive som FORD ikke bruker originalt, men som er av samme eller bedre standard)
Hva betyr det for meg?

‘Matching quality’ er åpningen til billigere deler, men til like høy eller bedre standard. Grunnen til det er at alle deler som er av ‘matching quality’ må være produsert etter produsentens spesifikasjoner og produksjonsnormer. Det gjør at du slipper å dra til et merkeverksted for å få utført den obligatoriske kilometer-servicen.

Når du handler bildeler er kvalitet og garanti viktig. Styredeler, bremsedeler, sikkerhetsdeler er essensielt at ikke svikter, og f. eks. bremseklosser, bremseskiver og bremsecaliper er selvfølgelig viktig at fungerer og holder høy standard. Med 5 års kvalitetsgaranti viser vi at sikkerheten din verdsettes av oss, og du skal aldri være misfornøyd med det du handler hos oss.

Dersom du ønsker veiledning til å finne riktig deler, eller bare har spørsmål generelt kan du alltid snakke til oss på chat, mail eller ringe. Vi er her for å hjelpe!