Hvordan finner jeg riktige bildeler?

 

Velkommen til Delespesialisten.no. Vi har alle bildeler til alle biler! Her er en guide til hvordan du kan finne riktige bildeler, hvordan du kan sikre deg at ditt kjøp av bildeler blir riktig og best mulig!

 

Bildeler

Bildeler

Det finnes utallige bildeler og forskjellige navn på delene ettersom hvor i verden eller også lille Norge, på hva akkurat den spesifikke delen heter. Det er to måter og finne riktig biltype, og riktig bildel internasjonalt uansett hvor du befinner deg. Det ene er TECDOC nummeret på bilen din. Hvis du vet TECDOC nummeret på din bilmodell, noe du finner ved å spørre originalforhandler eller noen av oss som driver i bransjen vil du få det svaret.

For å finne riktige bildeler finnes den internasjonale betegnelsen på akkurat den delen du ser på. Det er delenummeret. Delenummeret finner du på delen, gjerne på en hvit lapp med strekkode, eller risset inn i metallet. Delenummeret er noe fabrikken setter på for at delen skal gjenkjennes over hele verden. Det finnes flere betegnelser på delenummeret; OE Nummer, OR nummer, Delenummer og originalnummer – men nummeret vil alltid være det samme. Selvom produsenten er Bosch, eller Nipparts eller andre produsenter vil de uansett bruke samme delenummer. Slik kan du forsikre deg om at du bestiller rett del hvis du er i tvil.

Dette er noe vi hjelper deg med om du kontakter oss! Du kan også se i listen under produktet hos oss hva delenummerene er for de forskjellige fabrikantene. F.eks har en Bosch startmotor (se delen her: STARTMOTOR) et Bosch nummer, som er deres eget, hvilket her er: 0 986 016 681. Videre vil du se originalnummeret hos OPEL f. eks er: 97255390. Da er det delenummeret OPEL har brukt på en av sine bilmodeller når de laget den bilen. I dette tilfelle en Opel campo. Videre vil du se at Opel har flere delenummere, det betyr at denne delen finnes på flere biltyper og vil ha et unikt nummer for hver biltype. Men uansett hvem av nummerene du bruker under bestilling, vil du få samme del!

One thought on “Hvordan finner jeg riktige bildeler?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *