Er det trygt og handle på nett?

Bildeler har i mange år vært forbeholdt proff markedet og verksteds bransjen,
men i de siste årene har utviklingen snudd fra og være et lukket marked til at internett og nye markeder har gjort det mulig for private å kunne handle bildeler trygt og sikkert på nett.
Det er mange seriøse aktører som i dag har lokale butikklokaler, kjeder og selger bildelene til verksteder. Men nå er ting forandret litt og stadig mer blir tilgjengelig på nettet
Når det er sagt, er det mange useriøse også. Små lokale, som ikke leverer garantier eller gode vilkår.  Det samme gjelder på nettet. Velg en butikk med kjente merkevarer, gode vilkår for deg som forbruker og kunde. Samt noen med god service. Noe vi absolutt tilbyr i Delespesialisten.no
Vi vil gjøre det enklere for deg som hobbymekaniker eller forbruker å bytte bildeler på din bil. Vi tilbyr veiledning, hjelp og god oppfølging på toppen av en god garanti med åpen retur for å sikre deg et trygt kjøp!
Unngå helst utenlandske selskaper som legger på toll, dyre frakter og lang levering. Det gjør retur og garanti vanskelig. Hold deg heller til et Norsk selskap med trygge rammer.
Dette har vi sørget for i delespesialisten.no