Bildeler i Sverige, Danmark og Norge

Hva skal du velge? Kjøpe bildeler i Norge, Bildeler i Sverige eller  Bildeler i Danmark?

Se vår store nettbutikk med lave priser og kjente merker i menyen til høyre.

– Bedre enn bildeler fra Sverige

Uansett hvor du handler, så lenge du handler fra utlandet skal du vite at det tilkommer toll. Det gjør det aldri når du velger en Norsk nettbutikk, som vår! Sørg for at butikken du handler fra har et norsk foretaksnummer, noe du blant annet vil finne under «kontakt oss» fanen i bunnen av vår side.

Handler du fra Norsk butikk er du sikret en rask frakt, så langt det finnes på lager i Norge. I tillegg unngår du at pakkene stoppes hos fortolling. Men med de seneste årene har transporten fra utlandet blitt mye raskere enn det var.

Men det kan også føre til at det tilkommer dyrere frakter og at det kan være vanskeligere og få retur og garantier. Dette er viktig og sjekke på den siden du ønsker og handle fra så det ikke ligger noen skjulte kostnader som  kommer i tillegg.

Hos oss kan du handle trygt med 3 til 5 års garanti på alle varene, samt få gratis frakt og retur på det du skulle handle, vi fører også kjente kvalitets merker som er av beste kvalitet. Vi har lager i Norge slik at vi kan sørge for rask frakt og levering, se mer her:

 

Vi har nye bildeler til (bl.a): Audi, Alfa Romeo, Bmw, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Skoda, Subaru, Smart, Suzuki, Toyota, Volvo og VW

4 thoughts on “Bildeler i Sverige, Danmark og Norge

  1. Tilbaketråkk: Gatebil i juni | GT BIL
  2. hey
    har dere motor til a6 4f 2005 2.4 bensin?
    registerkjede har strukket seg på bilen min,er vel lige greit og bytte hele motor?

    kim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *