Best på banen, best på veien

Eibach er i toppsiktet når det gjelder kvalitet, deres produkter brukes av racingbiler og innen motorsport rundt om i verden og testes / utvikles i stor grad. Delene brukes på blant annet F1, WRC, Le Mans og Nascar. Deres produkter er standard i en rekke proff-biler.

Eibach er i ledelsen når det gjelder testing av deres produkter og holde kvaliteten topp moderne.

  • Presisjonen på produktene er unik— Sies å være de mest eksakte i bransjen
  • Alle fjærer, ANTI-ROLL Bar , senkesett og hjulspacere eksklusivt testet i en rekke tester, og ikke bare lab-testet, men på veien for for maksimum ytelse.
  • Gatepakkene fra Eibach er designet for beste utførelse, beste utseende.
  • Ekstremt lettvektige , for å redusere unyttig vekt.
  • Har en unik holdbarhet and fleksibilitet i metallet som brukes.

Flere av produktene du finner hos oss vil være de samme produktene som finnes i motorsportbilene som også kan brukes på gatebiler. Alle produktene er laget av det beste materialet som finnes og gir en unik holdbarhet og fleksibilitet eller styrke.

Flere av maskinene som brukes for å lage Eibach bildelene har Eibach selv designet for å utelukke at konkurrentene skal kunne lage de samme produktene. Flere av ingeniørene er også trent opp og lært opp med kontrakt hvor de ikke har mulighet til å kunne starte i jobb hos konkurrerende bedrifter med det første.

Eibach har egne fasiliteter i både USA og Tyskland hvor de også har egne racing-baner for å kunne teste produktene på vanlige gatebiler og selv racing eller motorsportbiler.
Se alle våre bildeler i menyen til venstre. Velkommen til Delespesialisten.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *