Eksteriør
 • 259.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Demon shampo, bilvasksåpe som er kraftig og utrolig enkel. Koble vannslangen til såpebeholderen og spray på! Kannen holder 2 liter såpe og varer lenge! Det beste såpeproduktet vi har hatt inne "all time"! Denne bilshampoen renser lakken og fjerner det øverste laget med molykyler som får bilen til å se skitten ut. Videre anbefaler vi lakkrens hvis du sliter med dyp farge i lakken, videre bruk vår carlube polering og voks!

 • 119.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Asfaltfjerner på 500ML som tar alt. Løser opp og fjerner fett, aspfalt eller andre mørke striper og flekker som setter seg på bilen. Fjerner også mørke striper på båt. Et krafitg men godt produkt som bevarer lakken og grunnlaget, men fjerner uønskede partikler.

 • 119.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  AUTOFINISH bilpolish, polering som er både mild/skånsom, men også kraftig. Men nanoteknologi som gir formidable resultater. Denne anbefales av mange bilentusiaster og bilpleieeksperter. Carplan har lykkes i sin Autofinish-serie med en rekke gode produkter for en billig penge, men denne er kanskje den beste!

 • 99.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Kraftig felgrens som fjerner avleiringer, bremsestøv og andre uønskede molykyler i felgene dine. Påfør når felgene er tørre (gjerne før du begynner å vaske bilen), la den virke i noen minutter før du spyler av. For best resultat anbefales felgbørste, som du finner under "tilbehør". Eller her: Vaskekost - link

 • 49.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Plast og gummirens, renser og gir ny farge i plastdeler, samt gummideler på bilen, båten eller caravan. Denne er noe av det beste produktet du kan finne, den har sort farge i seg, så det anbefales hansker. Men derfor vil den også gi langt bedre resulteter enn andre produkter på markedet.

 • 119.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Lakkrens og color restorer. Bruk dette produktet før du polerer bilen eller bruker voks. Det er viktig at lakken er helt ren før du polerer. Denne gjør susen og fjerner alle molykyler som ikke skulle vært der. Den fremhever også fargen i bilen og gir deg mer effekt for poleringen som bør gjøres etter lakkbehandlingen med denne lakkrensen.

 • 89.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Vokshampo, polering og shampo i en og samme flaske. Vi anbefaler alle som ønsker det beste resultatet, 1. lakkrens, 2. polering 3. voks, men hvis du ikke har tid eller kanskje nylig har polert bilen og bare ønsker en rengjøring og enkel polering er denne super. Denne påfører såpe som renser lakken din og legger igjen en voks som beskytter lakken etter vask. Et enkelt og rimelig alternativ for ren bil!

 • 3 499.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  En svært lett og sterk proffmaskin for voks- og lakkbeskyttelsesbehandling. 310w. Vekt 1,8kg. Justerbar fra 6000 - 10000 o/min. "Direct Drive" med slaglengde på med mer gir optimal finish. Minimale vibrasjoner. Svært godt grep. For poleringsskiver fra 150 til 220mm.

 • 789.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  En profesjonell variant av lyktepoleringen. T-CUT varianten fungerer fint for vanlig bruk, men denne modellen fra Motip inkluderer mer og større material for bedre sluttresultat. For profesjonell rehabilitering av matte og gulnede lykteglass. De fleste nyere biler har store lykteglass av polycarbonat. Over tid har disse en tendens til å gulne og mattes.

  Dette settet inneholder finslipepapir, plastrens, plastprimer og tokomponent klarlakk med UV beskyttelse.
 • 295.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Komplett sett med spesialmidler til å gi ny glans til matte lykteglass i polycarbonat. Denne type glass har en tendens til å gulne og bli matte. Dette settet er en enkel måte å få glansen tilbake.

 • 5 199.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

   Polermaskin PE 12-175 inkl. tilbehør Inkl. poler-slipetallerken, skumpolertallerken og lammeullskive 1200 watt. Stillhjul til hastighet: 700-2.200 o/min. Overbelastningsvern og gjenstartbeskyttelse. Støttetallerkner opp til Ø 175mm.

 • 169.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

   500ml. Gummibasert spray for nødreparasjon av dekk uten innerslange, brukes uten å demontere dekket. Høyaktuelt produkt, spesielt for nyere biler uten reservehjul.

 • 109.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  600 ml aerosol. For gjenoppfrisking av dekkfargen. Inneholder siliconer og gir et skinnende resultat, beskytter mot værpåvirkning og er pHnøytral.

 • 143.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  500 ml flaske. 

   Polish som fornyer glans og farge til forvitret metallic og vanlig lakk. Colour Renovator har en sterk polerende virkning og beskytter mot vær. Gir et skinnende resultat og frisker opp originalfargen.

 • 109.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  600 ml aerosol. Brukervennlig, intensivt rensemiddel for felg og hjulkapsler. Wheel Cleaner er effektiv og har høyrenseeffekt med langvarig effekt og gir et skinnende resultat. Aerosol med360 graders bruksvinkel.

 • 129.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  500ml pumpekanne. 

   Brukervennlig, intensivt rensemiddel for felg og hjulkapsler. Har høyrenseeffekt.

 • 135.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  500ml flaske. 

   Vedlikeholdsprodukt for gjenopprettelse av glans på og beskyttelse av lakkerte overflater, både metallic og vanlig lakk.

 • 109.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  600ml aerosol. 

   Meget effektiv og varig glans. Egnet til behandling av lakkerte,kunststoff og kromdeler. Kan brukes på store overflater. Vannavvisende. SpeedWax beskytter mot vær og skitt, er pH-nøytral,skal ikke poleres og inneholder siliconer.

 • 109.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  600ml aerosol. 

   Intensiv, brukervennlig rensemiddel til insektfjerning. Har dyptgående virkning og inneholder tensider. Er lett basisk og skånsom mot kunststoff og lakkerte deler.

 • 109.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  500ml pumpespray.

  Intensiv, brukervennlig rensemiddel til insektfjerning. Har dyptgående virkning og inneholder tensider. Er lett basisk og skånsom mot kunststoff og lakkerte deler.

Salespoints