Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Defa

DEFA Kupevifter, Defa motorvarmere og universal Beloc motorvarmer


Vi har en rekke varmepakker, både enkle og avanserte - alle til svært pressede priser på lager i Norge med den beste service og garanti. Defa varmepakker i komplette sett fra 1400watt og oppover. Samt at vi leverer Beloc universal motorvarmer for alle biler med vannkjølingssystemer. For den universale varmeren trenger du ikke eget varmeelement. Hvis du ikke har varmeelement fra før men ønsker Defa, må du kjøpe varmeelementet separat, se nedenfor.
 • 1 999.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Universal motorvarmer med enkel montering på hele 1100 watt!

  Det følger med en enkel instruskjon i esken, men kort fortalt kobles motorvarmeren på varmeapparatet. Med innebygget sorkulasjonspumpe sørger den for rask oppvarming. Siden motorvarmeren sitter rett på varmeapparat slangen vil det bety at du får varm luft inn i bilen med en gang du starter bilen. Motorvarmeren vil varme opp til 50-60 grader. Det følger med kabel videre til 230V som er den samme kabelen Defa benytter. Motorvarmeren kan også kobles videre til både Defa og Calix batterilader, kupèvifte og mer. 

  Denne motorvarmeren var en kjempe "hit" i fjor og vi regner med den vil bli det i år også. Dette er et produkt vi uten tvil kan anbefale!
 • 849.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Dette er et DEFA Varmeelement. Hvis du skal montere motorvarmer i din bil trenger du en komplett Defa pakke/sett og denne delen. Du kan eventuelt bygge på med ladere og gps sendere senere om du ønsker. 
  VIKTIG: SKRIV REG NR på din bil i kommentarfeltet når du kommer til kassen, slik at vi kan sikre oss rett element til din bil. 

 • 1 779.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Kupevarmer / motorvarmer/ varmesett til båt/bil/caravan.

  En enkel kupèvarmer som kan brukes i alle biler. Her er alt du trenger for en enkel varmer med 1400W, må manuelt innstilles på og av.

  Inneholder Termini™ II 1400 kupévarmer, effekt 1400W ved -25°C med på og av bryter, tilkoblingssett (460785) og forgreningssett (460750).

  Hvis du ikke har varmeelementet til motorvarmer på bilen kan det kjøpes ved siden av ved å slå opp reg nr. i nettbutikken eller ta kontakt med oss.

 • 1 899.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Kupèvarmer / motorvarmer  til båt/bil/caravan.
  En kraftigere kupèvarmer som passer større biler eller biler som ønsker rask oppvarming med 1900W kupèvarmer. Settet leveres med manuell instilling av/på. Eventuelt ur, fjernstyring eller smarttelefon kobling kan kjøpes ved siden av eller ettermonteres.

  Inneholder Termini™ II 1900 kupévarmer, effekt 1150W/1900W ved -25°C med på og av bryter, tilkoblingssett (460785) og forgreningssett (460750).

  Hvis du ikke har varmeelementet til motorvarmer på bilen kan det kjøpes ved siden av ved å slå opp reg nr. i nettbutikken eller ta kontakt med oss.

 • 4 990.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Varmepakke/ kupevarmer  fra DEFA med trådløs styring via kontroll. Kan også laste ned en app for styring fra mobilen (dette koster ekstra) og kjøpes i appstore)
  En krafit og stor varmepakke som dekker alle behov. Passer i alle type biler, store som små. Men med 1900W varmer den kraftig og raskt opp bilen din.

  Dette settet er av de største pakkene som leveres med både batterilader som sørger for at batteriet i bilen alltid er fulladet, samt trådløs styring av kupèvarmeren med fjernkontroll og tillater tilkobling av gps enhet og smarttelefontilkobling. Kan kjøpes ved siden av. Absolutt ett sett vi anbefaler.

  WarmUp II 1900 SmartStart™ er et 230V modulbasert bilvarmesystem som består av Termini™ II 1900 kupévarmer, MultiCharger 1203, SmartStart™ trådløs styringsenhet samt tilkoblingsutstyr. 

  Hvis du ikke har varmeelementet til motorvarmer på bilen kan det kjøpes ved siden av ved å slå opp reg nr. i nettbutikken eller ta kontakt med oss.

 • 4 399.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Komplett bilvarmepakke fra Defa med to ekstra nyheter, tyverisikring og "finnbilen" system.

  I tillegg til vanlig Defa WarmUp Link pakka, som sørger for en varm og rask oppvarming av alle type biler. Kan du nå også kjøpe dette komplettet settet som inneholder GPS Link og har Security og Finder funksjonalitet i tillegg. Ha full kontroll på bilen din. Hvor som helst, når som helst. WarmUp Link med Security og Finder gir deg full tilgang til all funksjonalitet i DEFA Link. Lett tilgjengelig på din mobiltelefon har du full kontroll på bilvarmesystemet ditt, du får beskjed hvis bilen startes eller flyttes og du kan se bilens posisjon.

  Det følger også med vanlig multicharger som sørger for at batteriet i bilen til en hver tid er fulladet. Dette settet styres fra smarttelefonen hvor det følger med GPS sender. Det settes enkelt inn et simkort og kobles mot telefonen din. 

  Pakken inneholder kupèvarmer med 1900W som sørger for ekstra kraftig og rask oppvarming av bilen din.
  Hvis bilen din ikke har motorvarmer fra før, trengs et varmeelement til motoren som du finner ved å slå opp reg nr. og se på "komfortsystemer". Eller ta kontakt med oss (normalt skoter dette mellom 300-1200 kr)

Salespoints