Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett


Oljefatutstyr

Oljefatutstyr og tilbehør til oljefatEt utvalg oljefatutstyr og tilbehør til oljefat som gjør arbeidet mer effektivt rundt håndtering av oljefat. Tilbehør til oljefat er nødvendig om du skal håndtere olje og væsker i fat.
 • 13 219.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Digitalt tellemeter for oljefat. Plasseres i et oljefat og kobles på lufttrykk for å fylle olje med pistolen og det digitale tellemteret som måler hvor mye som fylles på. Systemet har en "non-return" ventil for oljen som trekkes opp av oljefatet for korrekt måling gjennom pistolen. 

 • 18 469.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  En enkel med god oljefattralle. Trallen har hjul som gjør at du enkelt kan flytte rundt på oljefatet. Systemet er luftdrevet og har pistol med tellemeter for hvor mye olje som fylles. 

  Trallen er utviklet i god kvalitet og har en "non-return" ventil for oljetilførselen, tellemeteret som måler oljepåfyllingen er digital og kan eventuelt byttes i andre pistoler eller ny pistol ved behov. 

 • 169.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Enkel og fin oljekanne for påfylling av oljer. Holder 5L

 • 699.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Pumpe til oljefat eller andre fat mellom 60L og 200L. For bruk til å pumpe opp olje og væsker av fat manuelt. Laget i sterkt og rustfritt metall.
  Sugerøret monteres i tillegg for å skille på 60L og 200L fat, slik at den samme pumpen til oljefatene kan brukes på begge størrelsene. 
Salespoints