dash cam

Dash cam i HD


Dash cam har blitt veldig vanlig. Det startet som en sikkerhet i land med mye forsikringssvindel for å sikre bilistene bevis på ulykker og hvem som hadde skyldspørsmålet. Etterhvert som flere og flere har anskaffet seg dash cam (dashbord kamera) har det også blitt flere "YouTube hits" av det rare som skjer ute i trafikken hver dag. Dash cam (dashbord kamera) kan være smart å ha. Det kan sikre deg bildebevis dersom uhellet er ute, du kan få med reg nr. på biler som skraper borti deg eller alltid ha forrige kjøretur på tape hvis noe skulle være uklart. Kameraene filmer normalt kun i bevegelse og helt til minnekortet er fult. Det er normalt med 8-32 GB minnekort og kan holde i flere dager i strekk. Den sletter autmatisk den bakerste tapen etterhvert som du får nye kjøreturer slik at du aldri trenger rense minnekortet.
 • 699.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Dash cam  -dashbord kamera av topp kvalitet. Ekstremt lav pris på et ekstremt godt produkt. Hvis du noen gang har lurt på å prøve et dash cam. Anbefaler vi dette. Dette dashbord kamera er perfekt for nybegynnere eller du som lenge har fundert på å prøve. Utvalget i dashbord kamera er enormt, mer eller mindre alle kameraprodusenter og haugevis med mindre aktører produserer for fulle ruller, men denne varianten fra Prestigio mener vi er beste alternativ når du sammenligner pris og kvalitet!

  Full HD
  Leveres i full HD med 1080p, veldig god lydkvalitet og krystallklart bildet.

  Ekstra skjerm
  En 3" tommers skjerm kan umiddelbart spille av opptakene som er gjort hvis du trenger filmen raskt!

  Bevegelsessensor
  For å spare lagringsplass filmer den kun når du er i bevegelse. Parkert bil eller andre opphold uten bevegelser i kamera vil stoppe filmingen.

  Vidvinkelkamera
  120° Vidvinkel kameralinse gir deg ekstra bredt syn over veien og det som foregår foran bilen.

  G-Sensor
  Kamera har en ekstra funksjon som lagrer hendelser som "safekeeper", altså at de ikke slettes. Det vil si at dersom det oppstår unormale g-krefter som tilsier en kollisjon eller utforkjøring lagres videoen for sikkerhetsskyld med en "safekeeper" merknad, som vil bety at om videoen fortsetter å spille av til minnekortet er tomt vil den ikke kunne slette "safekeeper" snutten.

  PS. Leveres uten minnekort. Men kamera krever microSD som kan kjøpes hos alle elektrobutikker. 

Salespoints