Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Sandblåsing

Sandblåserutstyr på nett


Sandblåserutstyr på nett i stort og smått. Sandblåserkabinett, sandblåserpistol og sandblåser sand. Vi har et bredt og stort sortiment sandblåsere, kabinetter og utstyr. På grunn av størrelse og vekt, må det meste regnes på som tilbud til enkeltkunder og hvilken leveringsadresse som gjelder. Hvis du ikke finner det du trenger på nett, ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
 • 690.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Sandblåsersand på flasker 6stk à 700g finkornet. Denne sanden er beregnet på bruk i flasker, pistoler og mindre blåserutstyr. Sand i kabinett bør brukes grovere gritt(sand). Sandblåsersand på flasker gjør det enkelt og ryddig for deg når du skal sandblåse. I stede for gris og svinn med poser eller sekker holder det seg godt i flaskene med skrukork.

 • 7 773.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Et krafit sandblåsingkabinett med hansker, pistol monteringsmateriell og alt du trenger. Klar til bruk! Du monterer enkelt slangene for pistol og sandblåsing med monteringsanvisning. Deretter kobler på kompressoren din og heller sand i bunnen av buret (eller den gritten du foretrekker). Dette er et sandblåsingskabinett som er bygget for kraftige eller større deler og har en kapasitet på: 76 cm x 51 cm x 71 cm. 

  Dette sandblåsingskabinettet tåler glass, sand, silicon og  aluminiums -korn og leveres klart til bruk (gritten/sand/kornene må kjøpes separat). 

  Denne typen sandblåserkabinett leveres for å stå på bakken eller i benkhøyde, men er laget for å kunne montere ekstra ben under for å få den i ståhøyde fra bakken. Disse benene har normalt 7-14 dgr leveringstid og kan bestilles separat via telefon eller mail (delenummer: SEASB972/ST).

Salespoints