Diagnosetestere
Diagnosetestere på nett. Kjøp diagnosetestere som vil overraske deg både i pris og funksjonalitet. Våre diagnosetestere er blant markedslederne innen pris og kompitabilitet. Vi har enkle USB diagnosetestere, eller diagnosetester for Andoid og Iphone. OBD2 og OBD1 diagnosetestere med software som gir deg grafikk over motorens tilførsel og ytelse, leser av chassisnr, sletter og leser av feilkoder, samt gir deg en forklaring på hva som er galt. Spar tid, penger og irriterende timer i garasjen din med en av våre testere.
 • 299.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  OBD2 diagnosetester for Android via bluetooth. Billig diagnosetester. En smart og enkel tester som plugges direkte i OBD2-kontakten. Deretter søker du den opp med bluetooth på din telefon og kobler til. Med mange forskjellige apper kan du bruke forskjellig grafikk og feilsøking via telefonen. Blant den finnes "Torque" i PlayStore. Denne fungerer på alle bensinbiler nyere enn 2001 og alle dieselbiler nyere enn 2004. Tidligere årsmodeller vil variere, hvis din bil er eldre - sjekk evt. om du har OBD2-kontakt.

 • 3 290.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  CREADER PRO Diagnosetester. En enkel og billig diagnosetester som dekker de fleste behov, den fungerer på Audi, Acura, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Infiniti, Izusu, Jaguar, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Porsche, Saab, Seat, Toyota, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Volvo, Volkswagen.

  Den leser og sletter feilkoder på: Motor, ABS, Airbag, Gir og Eksos. Denne har Windows operativsystem og 3,5 tommer skjerm.

  Denne får jobben gjort. Den har ikke like mange fanzy funksjoner, kart, tips og muligheter som PROFF modellen vår. Men denne billige diagnosetesteren leser av og sletter det du måtte trenge, enten det er feilkoder eller varsellamper. Den viser grafikk, Freeze Time og en Live Data av motoren under start eller i gang, den takler lambdasonde feil og andre mer kompliserte koder. Støtter OBD2 og oppdateres via internett.

 • 299.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  WIFI Diagnosetester, Diagnosetester for Iphone og Ipad. Billig WIFI tester som fungerer utmerket på Apple produkter. Via apper i applestore kan du bruke forskjellig software eller grafikk for å feilsøke bilen din via denne testeren. Plugg enkelt kontakten i kontakten på bilen, søk den opp via WIFI på telefonen og koble til. Deretter åpner du appen du vil benytte, for eksempel "EOBD-Facile". Dette er en enkel diagnosetester som lar deg lese av feilkoder og gjøre enkel feilsøking. Denne kan brukes på alle bensinbiler nyere enn 2001 og alle dieselbiler nyere enn 2004. Er du usikker sjekk om din bil har OBD2 kontakt, hvis den har det kan du benytte denne diagnosetesteren.

 • 5 999.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  FOXWELL AutoMaster PRO - En kraftig og enkel , men proff diagnosetester. Denne dekker alle formål og biler*. En diagnosetester selv mekanikere kan benytte i verksteder. At den har pilnavigering og tastatur insteden for touch gjør den til en rimelig variant, men inkluderer alt du måtte trenge likevel. Fungerer selv på de nyeste bilene, garantert inntil 2014 på den leverte modellen og kan oppdateres via internett og medfølgende CD (18 mnd. gratis oppdatering av kjøretøylister følger med). 

  Med denne kan du lese av feilkoder, slette feilkoder, se live datafeed av drivstofftilførsel, trykk og omdreininger i motoren, partikkelfilter regenerering, avansert EPB, PID kart, slår av Mils, kan vise Freeze Frame, hente ECU info, viser og gjør opptak av live feed, sensordata, følger også med tips på feilkoder til hva som er galt. Går på batteri og følger med ladekabel. Har fargeskjerm på 4,3 tommer, fungerer i temperaturer fra -20 til +70 celsius.

  *Den er laget for å dekke alle funkjsoner du trenger og alle biler, men det vil kunne være enkelttilfeller der mangler.
  Denne dekker OBD2 og OBD1, SUV, Varebiler og Vans,

 • 299.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Enkel og billig diagnosetester for PC med OBD2. USB Diagnosetester som kan kobles til pc eller andre enheter som mottar USB. Via internett finnes det en mengde software du kan kjøpe eller laste ned gratis. Vi har en type som kan medfølge for 300 kr. Skriv i så fall i kommentarfeltet i kassen at du ønsker med software og vi gir deg en link til nedlastning. Denne diagnosetesteren settes bare i OBD2 kontakten i bilen din, deretter kobler du til enheten du vl bruke til med USB, åpne softwaren din og sett i gang feilsøkingen. Denne kan benyttes på alle Bensinbiler nyere enn 2001 eller dieselbiler nyere enn 2004. Kan også benyttes på eldre biler med OBD2, men sjekk at din bil har OBD2 først.

Salespoints