Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

PRO-TEC Additiver

Fuel line cleaner. Bensin og diesel-rens og partikkelfilter rens


Bensinrens, dieselrens, partikkelfilterrens og en rekke rensemidler for systemene i bilen. Pro-Tec additiver og kjemi. Pro-Tec produktene renser motoren, slangene, innsprøytningen og tanken din. Pro-Tec sammensetningen er forskjellig etter behov, og flaske. Les i beskrivelsene om hver flaske og hvilket formål den har. Det har bltt vanlig blant hundrevis, om ikke tusenvis av verksteder å benytte Pro-Tec daglig i Deres servicer. Pro-Tec sammensetningen i flaskene kan enten fjerne avleiringer, rense systemet eller skille ut vann i drivstoffet. Enkelte av produktene er også laget for å tette sprekker i motorblokk, radiator og mindre lekkasjer i slanger. Pro-Tec er noe som har reddet en rekke biler fra dyre reparasjoner. Pro-Tec kan spare deg for radiatorbytte, motordemontering og pakningsskift, partikkelfilterbytte, og full rens av drivstoffsystemet. Prøv Pro-Tec produktene nå, om du ikke har prøvd før.
 • 199.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Rens for automatgirkasser- fjerner avleiringer av oksidert olje og andre urenheter i oljekretsløpet.
  Kan blandes med alle vanlige typer olje som brukes i
  automatgirkasser.
  Anbefalt bruk: Hver 60.000 Km 

 • 199.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Pro-Tec bensinrens mot avleiringer, smuss og vann i bensinsystemer.
  Fuel Line Cleaner - renser bensinsystemet!
  Fjerner avleiringer og forurensninger i bensinsystemet.
  Inneholder vannemulgator som fjerner kondensvann i bensinsystemet. 

  Fylles enkelt på neste gang du fyller bensin og resten renses av seg selv. Gir tydelig bedre bensinsystem. Protec er ledende i markedet på drivstoffrenser.

 • 289.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

   Protec sotfjerner. Middel som forbedrer/letter den passive degenereringen av diselpartikkelfilteret ved å senke sotens antenningstemperatur. Resultatet er redusert sotutslipp og forbedring av filtersystemets stabilitet. Krever ingen demontering av filteret. Kompatiibel med alle diesel og biodieselmotorer som anvender en biodieselinnblanding opptil 30% (B30).
  Rist godt før bruk

 • 199.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Protec vannfjerner for dieselbiler. Drivstoffsystem-rens for alle typer dieselmotorer , alle typer, med eller uten katalysator og partikkelfilter. Meget velegnet for common rail og pumpedyse-systemer. Fjerner skadelige avleiringer i hele drivstoffsystemet fra tanken til og med forbrenningskammeret (vil over tid rense katalysatoren og forsinke sotoppbyggingen i partikkelfilteret). Renser pumpe, dyser, stempelfjærer, ventiler / seter og forbrenningskammer for vann.

  Fjerner kondens / vann i hele drivstoffsystemet, gir meget god smøring og hindrer korrosjon.
  Anbefalt bruk; Årlig eller 15.000.
  Fylles enkelt rett på tanken neste gang du fyller diesel og da renser den resten av seg selv og fjerner vannet/kondensen.

 • 199.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Protec dieselrens (fuelline cleaner). Fjerner avleiringer og forurensninger i hele drivstoffsystemet, i forbrenningskammeret, på stempler, ventiler, ventilseter, dyser og stempelfjærer.

  De syreholdige, aggressive stoffene som dannes under forbrenningen nøytraliseres, og pga stoffets effektive smøreegenskaper blir slitasjen på de bevegelige delene i drivstoffsystemet og forbrenningskammeret betydelig redusert. Resultatet er forbedret kompresjon og motoreffekt, lavere dieselforbruk og renere forbrenning. DSC hindrer også voksing ned til -25 grader celsius og reduserer skadevirkningene av vann i drivstoffet. Bl.a oppnås en betydelig reduksjon i bakteriedannelsen, såkalte "dieseldyr".
  Anbefalt bruk; 15.000 km eller årlig. 

 • 129.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Throttle Body Cleaner, oppløsende 
  Løser sot, fett, olje og problemavleiringer. Fordamper hurtig og etterlater ikke
  rester.

  Bruksområde: Spjellhus, EGR ventiler, tomgangventiler, innsugssystemer etc. Løser hard sot rundt lekke dyser for lettere demontering.

 • 189.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  For best mulig kjøle-/varmeeffekt må kjølesystemet holdes rent. Avleiringer og rust kan nedsette effekten i radiator / varmeapparat betydelig.
  Mange motorhavarier skyldes overoppheting. RF fjerner rust og avleiringer i kjølesystemet, gjenoppretter kjølekapasiteten og varmeapparatets kapasitet, er hurtig-virkende og smører vitale deler i kjølesystemet.
  Anbefalt bruk hvert tredje

 • 242.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Radiator-tett. Tetter radiatorsvakheter eller hull. Tettemiddel for kjølesystemet - tetter lekkasjer omgående og smører vitale deler i kjølesystemet. Motvirker rustdannelse og er langtidsvirkende. Helles rett i kjølevæsken og er ikke skadelig for kjølesystemet, heller medvirkende for et bedre kjølesystem.

 • 1 890.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Powerflex dieselpartikkelfilter renser, komplett sett med 3 liter væske (renst) for rensing av dieselpartikkelfilter. 

 • 678.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:
  Diesel DPF Refill Fluid - universelt alternativ!
  For at sikre en ordentlig regenerering av sodpartikler, er noen biler utstyrt med en on-board 
  Fuel katalysator doseringssystem. Dette doseringssystem har en tank- eller form for pose beholder, som 
  skal ylles opp et par ganger i løpet av bilens levetid. 
   
   Partikkelfilter additiv - eolysevæske er en 100% god ettermarkedsæske levert fra Walker, og er egnet til bruk i en lang rekke bilmerker 
Salespoints