Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Bremseverktøy
 • 439.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  En sikker og god bremsevæsketester mot vann i bremsene. Den har en pinnefunksjon som settes inn i bremserøret/nippelen og vil da vise grøn/rødt lys hvis du har vann i bremsevæsken.

 • 2 849.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Flenseverktøy og rørkutter fra BETA, vår proff-verktøy leverandør. De har satt sammen et sett med det du trenger for å kutte og flense dine bremserør, til alle biler. Hvis det ikke hører med til sjeldenheten at du er borti flensing eller rørkutting av bremserør eller lignende rør anbefaler vi dette settet sterkt.  Tar rør med Ø 4,75, 5, 6, 8, og 10 mm med 0,7 mm godstykkelse og Ø 4,75, 5, 6, 8, og 10 mm med 1 mm  godstykkelse 

 • 1 690.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  En genial og enkel luftdrevet utlufter som enkelt automatisk suger ut all væsken fra lufteskruen og over i beholderen. Stopper automatisk når 2liters tanken er full. Følger med bruksanvisning og tips for best resultat.

 • 89.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Holdere for å holde bremsecaliperen unna når du jobber med bremsene eller i området hvor caliperne sitter. Veldig kjekt og enkelt verktøy som gjør de fleste jobber i det området enklere!

 • 589.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Bremsecaliper verktøy for pressing av bremsecaliperenes stempel. Pistolen presser stempelet bakover og inn i den nøytrale posisjonen som gjør at du raskt og enkelt kan legge bremseklossene og nye bremseskiver på plass uten problemer.

 • 1 639.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Et verktøysett for deg som bytter mye bremseklosser, skiver eller jobber generelt mye med calipere. Dette settet sikrer deg at du har alle typer og størrelser som passer mot stempelet i caliperene, for å presse deg tilbake enkelt og sikkert-uten å ødelegge noe.

 • 299.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Rørkutter for bl. annet breserør. Enkel og skarp kutter. Fungerer optimalt til de fleste rør med middels tykkelse. Ekstra kutteblader kan leveres i tilegg for 74 kr.

 • 3 369.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Flenseverktøy for flensing av bremserør til alle type rør og biler. For ISO, enkel og dobbelt lags-rør. Flenser alle type metaller som kobber, stål, rustfritt stål, og videre. En meget nøyaktig flenser med "skrustikke" og alle størrelsene du trenger for bremserør til din bil. 

 • 269.- NOK (ink. mva)
  Beskrivelse:

  Et sett med torx piper for de fleste bolter i bremsecalipere, holdere og braketter som oftest sitter plundrete til og er til hodebry. Disse er universale, så mål først at din størrelse er her, settet består av følgende: 4mm 5mm 6mm 8mm 10mm 12mm 14mm og 16mm

Salespoints