Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Spesialverktøy
 • generetic image
  439.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  En sikker og god bremsevæsketester mot vann i bremsene. Den har en pinnefunksjon som settes inn i bremserøret/nippelen og vil da vise grøn/rødt lys hvis du har vann i bremsevæsken.

 • generetic image
  289.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Avdrager for bærekule. Et smart bærekuleverktøy for fjerning av bærekuler.

 • generetic image
  429.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Spesielt laget bærekuleverktøy for å fjerne nedre bærekuler. Tilpasset originalt for Citroen og Peugeot, men passer også andre biler. Består av to piper.

 • generetic image
  2 849.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Flenseverktøy og rørkutter fra BETA, vår proff-verktøy leverandør. De har satt sammen et sett med det du trenger for å kutte og flense dine bremserør, til alle biler. Hvis det ikke hører med til sjeldenheten at du er borti flensing eller rørkutting av bremserør eller lignende rør anbefaler vi dette settet sterkt.  Tar rør med Ø 4,75, 5, 6, 8, og 10 mm med 0,7 mm godstykkelse og Ø 4,75, 5, 6, 8, og 10 mm med 1 mm  godstykkelse 

 • generetic image
  1 690.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  En genial og enkel luftdrevet utlufter som enkelt automatisk suger ut all væsken fra lufteskruen og over i beholderen. Stopper automatisk når 2liters tanken er full. Følger med bruksanvisning og tips for best resultat.

 • generetic image
  3 195.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Anbefales å benytte denne på Mercedes, Volo, BMW, Opel og Renault. 
  Brukes for å spenne clutchplaten før clutchskifte.

 • generetic image
  1 690.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Clutchverktøy for justering av clutch under montering. Følger med forskjellige diametre på hodene som skal sentere clutchen som skal passe til de aller fleste bilene i markedet. Diameterne er førvrig; 12mm, 14-20 mm, 15-19 mm, 20-26,6 mm, 23-36 mm. Et godt og rimelig verktøy fra den store verktøyprodusenten Sealey.

 • generetic image
  3 369.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Flenseverktøy for flensing av bremserør til alle type rør og biler. For ISO, enkel og dobbelt lags-rør. Flenser alle type metaller som kobber, stål, rustfritt stål, og videre. En meget nøyaktig flenser med "skrustikke" og alle størrelsene du trenger for bremserør til din bil. 

Salespoints