Delespesialisten.no | En av landets største utvalg bildeler på nett

Spylervæske

Spylervæske og issmeltere


Vi har en lang rekke forskjellige spylervæsker i forskjellige grader og dufter. Vi har samlet de mest solgte og beste variantene spylervæske på denne siden. Nedenunder vil du finne de "kaldeste" spylrevæskekannene som tåler de kaldeste forhold, samt litt rimligere spylervæske som tåler de minusgradene som er på det laveste de fleste plasser. Du vil finne egenprodusert spylervæske og den velkjente Blåtind spyleræske. Blåtind har blant annet spylervæske med sitronlukt.
 • generetic image
  598.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Effektiv issmelter på spann som effektivt fjerner is, tykk som tynn. Spannet/sekken inneholder 25 kg med issmeltende kjemisk blanding som gjør at isen smelter. Men er miljøvennelig og renner vekk med vannet som blir igjen av isen som skal hindre at den smeltede isen igjen fryser til is når den er blitt til vann.

 • generetic image
  169.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Effektiv issmelter på spann som effektivt fjerner is, tykk som tynn. Spannet inneholder 4 kg med issmeltende kjemisk blanding som gjør at isen smelter. Men er miljøvennelig og renner vekk med vannet som blir igjen av isen som skal hindre at den smeltede isen igjen fryser til is når den er blitt til vann.

 • generetic image
  39.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  HELLA Spylervæske ferdigblandet, 3 liters pose med inntill -21 grader. Enkel håndtering og god spylervæske, nøytral lukt.

 • generetic image
  29.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  En effektiv og god spylærveske med nøytral lukt på 4 liters kanne fra AdProLine. Holder inntil -18 grader.

 • generetic image
  1.- NOK (ink. mva)

  Beskrivelse:

  Dette er en test

Salespoints