BOXER Pritsche/Fahrgestell 2.2 HDi 120 Bremsecaliper produsert av HELLA

 BOXER Pritsche/Fahrgestell 2.2 HDi 120 Bremsecaliper fra HELLA
Average rating: 4.4, based on 89 reviews
3031 Ink. mva
2167 Ink. mva
Ikke på lager

Leveringsitd kan ikke garanteres
Sjekk leveringstid

Garanti:
5 års garanti
Delenummer:
8AC 355 394-231
Leverandør:
HELLA

BOXER Pritsche/Fahrgestell 2.2 HDi 120 Bremsecaliper fra HELLA


BOXER Pritsche/Fahrgestell 2.2 HDi 120 Bremsecaliper produsert av HELLA med den beste kvaliteten til laveste pris. Våre lagere og kundeservice er lokalisert i Norge, Sandefjord som sikrer deg den beste opplevelsen. Ofte har vi flere valg av samme produkt og du vil i menyen kunne velge andre produsenter av den samme delen til forskjellige priser og leveringstider.

GARANTI

Vi har blant markedets beste garantier og vilkår på alle våre deler. Kun den beste kvaliteten er godt nok for oss. Lave priser skal ikke gå på bekostning av kvalitet!

Hos oss får du inntil 5 års garanti på alle deler, 100 000 KM garanti på motordeler og 60 000 KM garanti på alle andre bildeler Vi stiller derfor en garanti utover produsentene og EU's krav om 2 år, som de fleste andre folholder seg til. Garantien omfatter ikke slitasje, men du skal ikke oppleve feil på produktene innenfor garantitiden.
Utsett betalingen

Fakturabetaling

Du kan velge fakturabetaling i kassen hos oss og betale 14 dager etter du har mottatt delen.

Utsett betalingen eller betal over inntil 24 måneder

Med Klarna Delbetaling som du kan velge i kassen hos oss kan du betale når du selv har mulighet. Med en ramme innenfor hele 2 år kan du betale i ditt eget tempo. Hvis du fikk en uforutsett utgift med bilen din håper vi denne tjenesten kan hjelpe deg med det økonomiske

Viktig: Pantordning

Inneholder pant. Det betyr at produsenten belaster oss gebyrer inntil de gamle delene er returnert. Vi dekker gebyrene, men krever at du returnerer gammel del i esken fra den nye innen 14 dager. Vi spanderer frakten og sender god info pr. mail etter bestilling. Det er veldig enkelt, men viktig å huske.

Hvorfor våre calipere

Våre calipere er alltid like eller bedre enn originale calipere. De testes og produseres i Europa. De inneholder pant, men den betaler vi i 14 dager. Så innen 14 dager trenger vi din gamle caliper i retur. Vi dekker frakten. Caliperene holder en høy kvalitet og gir deg kraftige, men komfortable bremser på din bil.
produsentens logo

Hvorfor velge HELLA

HELLA produserer originale deler til de fleste bilmerker, Hella er et av verdens største bildelkonsern. Representert i alle verdensdeler og fabrikker verden over er familiebedriften fra Tyskland blitt verdensledende innen originale deler og høykvalitetesdeler som produserer bildeler for hundevis av milliarder i året.

Detaljer

Diameter 1/ Diameter 2 [mm]
46/52 mm
Brake Caliper Type
nevekaliper (2 stempler)
Service exchange part
Supplementary Article/Supplementary Info
uten holder
Brake System
BREMBO
for brake disc thickness [mm]
28
for brake disc diameter [mm]
280
Paired article numbers
8AC 355 394-241
Technical Information Number
AC9423

Frakt og retur av BOXER Pritsche/Fahrgestell 2.2 HDi 120 Bremsecaliper


Frakt

Dette er en lagervare, se hvilket lagerhus den er på lenger opp (sammen med prisen). Vi tilbyr henting av dette produktet på alle våre lagerhus i Norge eller du kan få den tilsendt din adresse med Posten Norge AS, velg fraktalternativ når du kommer til kassen.

Retur

Veldig enkel retur. Ingen gebyrer, hele beløpet av varen refunderes kun dager etter vi mottar returen de første 3 månedene. Etter 3 måneder kan den fortsatt returneres, men da forbeholder vi oss retten til å ikke refundere hele beløpet.

Reklamasjon

Alle reklamasjoner refunderes fult de første 5 årene, så sant du er innenfor vilkårene (se salgsbetingelser). Hvis delen har gått i stykker grunnet feilmontering eller dårlig montering ellerandre brukerfeil forbeholder vi oss retten å ikke refundere, men vi vil alltid være behjelplige og bistå med det vi kan. Det er viktig at du følger de krav som settes til montering. Eller benytter et verksted som er godkjent og følger kravene til en riktig montering (alle skal følge OE spesifikasjoner gitt i reperasjonsbøker eller reperasjonssystemer som Haynes, Autodata eller HGS etc. Hvis du er i tvil, ta kontakt med mekaniker)

Kunder som har stilt spørsmål om denne delen tidligere:


Er den komplett?

Vi selger komplette calipere i den forstand at du får hele caliperen, hvis du trenger holder eller glidere finnes de som egne produkter

Originalnummer

Dette er listen over originalnummer som tilsvarer denne delen. Du kan også trykke på ett av nummerne for å se alle produktene vi har med samme spesifikasjoner.

Hva er originalnummer?

Originalnummer er en betegnelse på hvilket artikkelnummer bilprodusenten benyttet ved produksjon av delen originalt. I de aller fleste tilfeller er originalnummeret stemplet inn i den aktuelle delen. Ofte gjøres det forbedringer eller kommer nye og bedre artikler som erstatter den første delen som originalt ble montert ved produksjon, da vil du få en rekke nye nummer som er annereldes, men også passer. Andre tilfeller kan være at den samme delen er benyttet i andre bilmerker og du vil se at det er forskjellige originalnumre fra forskjellige produsenter, men samme del.

CITROEN 4401J8
FIAT 71769991
FIAT 71793156
FIAT 71793162
FIAT 71793163
FIAT 71793164
FIAT 735353856
FIAT 77364048
PEUGEOT 4401 J8

Salespoints