Skadeverksted – Markedsledende program for levering av deler og system

Driver du skadeverksted? Vi har blant markedets beste program for akkurat ditt verksted eller kjede.

Vi har over mange år bygget system og kompetanse rundt delebestillinger, delesystemer, delekart og tilgang på leverandører med ledende logistikkruter for å sikre verksteder som ditt de beste vilkårene!

For at ditt skadeverksted skal driftes mest mulig effektivt og feilfritt har vi bygget en spesiell og dyktig kompetanse utover å bare håndtere delebestillingene. Vi spiller deg bedre, effektiviserer og øker marginene dine. Etter endt takst kan du sende din egen spesialist hos oss takstrapporten, som vil sette opp delelister og bestillinger for deg innenfor den leveringstiden du trenger.
Vi leverer til alle godkjente verksteder av Statens Vegvesen.

Rask levering av alle deler

Vi har faste ruter på hele Østlandet, Vestlandet og Sørlandet 2 ganger pr. uke og kan levere samme eller neste virkedag ved ekspress. Det er ordninger for innlevering om natt eller dagtid ettersom hva som passer ditt verksted best. Fra vi mottar bestillingen leveres delene normalt et par virkedager senere for alle bilmerker.

 

Priser og rabatter for skadeverksted

Vi følger de originale prislistene i DBS fra Finans Norge, som sikrer deg konkurransedyktige priser på lik linje med alle andre aktører i bransjen. Vi gir en fast rabatt på takstprisen på tvers av alle merker. Rabattene som setter er fast, og gjør det enkelt for deg på forhånd å vite hva innkjøpsprisene blir.

Blant landets høyeste kompetanse

Med vårt eget team spesialisert innen skadeverksteder vet vi til enhvertid hvilke deler som er nødvendige utifra takten du har gjort. Vi kan også bistå ved takst for å gi korrekte delelister med de nødvendige delene og prisene. Videre har vi egne systemet vi kan dele med ansvarlig på verkstedet for å se delekartene og hvilke deler som er nødvendig. Vårt team har lang erfaring og spisskompetanse på alle bilmerker. At vi har samlet alt på ett sted innen både skadedeler og kompetanse gjør arbeidet enkelt for deg som skadeverksted!

Alle delene er originale, i original emballasje og med original garanti!

Ta kontakt på post@delespesialisten.no eller ring oss på 21 93 72 72 for å bli kunde!

Skadeverksteder