Originale deler

Vi har en kraftig delekatalog for håndtering av millioner med deler, og nå originale deler! Vi har systemer som plukker deler, delenummer og søker markedet etter beste pris og hva som er tilgjengelig i det originale markedet. Alle våre originale deler leveres lynraskt et par virkedager leveringstid og sendes over hele landet! Dette segmentet er rettet mot bilverksteder og skadeverksteder for å kunne dekke alle behov og deler i en reparasjon. I den frakten med de normale bestillingene av ettermarkedsdeler vil verkstedet også få tilsendt de originale på samme transport. For verksteder som er spesialisert innen skade og kun håndterer dette segmentet setter vi opp faste fraktruter og faste frakttider som er enkle å forholde seg til! Vi bruker i hovedsak Bring i de fleste områder og kan tilby nattlevering for de som ønsker det.

Rask levering av originale deler

Med et stort nettverk originale deleleverandører fra hele verden får vi daglig leveringer med deler på lynraske fraktruter for en effektiv og rask frakt videre til ditt verksted eller hentepunkt. Vi samarbeidet med verdens ledende aktører innen frakt og logistikk for å sikre den raskeste mulige leveringstiden på alle bilmerker.

Kompetansesenter på originale deler

Vi har et team med spesialister på originale delekart og originale deler for å sikre at du bestiller de riktige delene. Spesialistene an dele bilder og forklaringer for å raskt kommunisere direkte med deg om hvilke deler som behøves for den aktuelle reparasjonen.

Faste priser og rabatter på alle deler

Det originale delemarkedet er ikke like hardt under press som ettermarkedsdeler. Vi tilbyr likevel faste rabatter for de store kundene våre, ellers følger prislistene fra de originale importørene til Norge.

Alt på ett sted

Med vårt enorme utvalg kan vi tilby originale deler til alle bilmerker på de samme betingelsene og leveringstidene. Vi har spesialisert kompetansen rundt delemarkedet for de originale på tvers av alle merker og bistår med spisskompetanse for hvert bilmerke. Vi har kompetansebanker og systemer som gjør arbeidet enklere og kompetansen spiss, på hvert eneste bilmerke. Systemene og arbeidsmetoden sparer verkstedet for penger og arbeidstid, samt minsker risikoen for feil og problemer som kan oppstå. Vi sørger for en raskest mulig levering av delene og er blant markedets ledende innen kompetanse.

Les mer om vårt program for skadeverksteder her…!

Originale deler