Bremsedeler av høyeste kvalitet til laveste pris

Bremsedeler slites og ruster, kvalitet er viktig ikke bare for slitestyrken, men også sikkerheten til bilen din. EU har kommet med en standard som heter ECE-90, alle produsenter som holder standard kvalitet har fått denne godkjenningen. ECE-90 godkjenningen er den nye internasjonale standarden innen bremsedeler for å sikre en god nok standard. Havner bilen din i et uhell med bremser som ikke er ECE-90 godkjente kan du får problemer med forsikringsoppgjøret og strammere eller verre utfall ventes i fremtiden. Det er viktig at bilen er i forsvarlig stand dersom et uhell skulle skje. Derfor er alle bremsedeler hos Delespesialisten er nøye kvalitetssikret mot både original kvalitet, men også ECE-90 godkjente. I tillegg fører vi kun bremsedeler som holder en høy slitestyrke og rene metallblandinger for best mulig bremsekraft/slitestyrke.

 

bremsedeler

Bremseklosser

Vi har et bredt utvalg bremseklosser til alle biler og modeller. Bremseklossene er av høyeste kvalitet og følger strenge kvalitetskrav for å sikre deg slitesterke bremser og kraftige bremser. Se vårt utvalg mer bremseklosser her…!

Bremseklosser

Calipere

Et unikt utvalg calipere og bremsecalipere til alle bilmerker. Rene metaller og ekstra rustbeskyttelse sørger for ekstra slitestyrke og mer slitesterke calipere mot de norske forholdene. Les mer om våre calipere her….!

Bremsecaliper

Bremseskiver

Våre bremseskiver har høyeste kvalitet og er i de aller fleste tilfellene kryss-slipte, samt ekstra rustbeskyttet med coating. Bremseskivene du finner hos oss er beregnet på nordiske forhold og ekstra beskyttet mot norsk veisalt. Se våre bremseskiver her…!

Bremseskiver