GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul fra INA

 GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul fra INA
Average rating: 4.4, based on 89 reviews
1 747 kr

Ink MVA og avgifter

Ikke på vårt lager

Sjekk leveringstid

Garanti:
5 års garanti
Delenummer:
535 0259 10
Leverandør:
INA

GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul fra INA


GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul produsert av INA av den beste kvaliteten til den laveste prisen på nett. på lager og sendes med rask levering. Vi jobber alltid for raskeste mulig frakt på våre bildeler, derfor har vi forskjellige lokaliserte lagere og tilbyr sending direkte fra leverandørlager for hurtigst mulig sending for deg. Sendingen våre går med Posten Norge til ditt nærmeste postkontor, eller du kan hente direkte på pickup point i Oslo, Grimstad og Sandefjord.. GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul er priset inkludert nettrabatt, mva og alle avgifter. Dette inkluderer 5 års garanti, 45 000 km garanti og de beste vilkårene.
Utsett betalingen

Fakturabetaling

Du kan velge fakturabetaling i kassen hos oss og betale 14 dager etter du har mottatt delen.

Utsett betalingen eller betal over inntil 24 måneder

Med Klarna Delbetaling som du kan velge i kassen hos oss kan du betale når du selv har mulighet. Med en ramme innenfor hele 2 år kan du betale i ditt eget tempo. Hvis du fikk en uforutsett utgift med bilen din håper vi denne tjenesten kan hjelpe deg med det økonomiske

Viktig: Pantordning

Inneholder pant. Det betyr at produsenten belaster oss gebyrer inntil de gamle delene er returnert. Vi dekker gebyrene, men krever at du returnerer gammel del i esken fra den nye innen 14 dager. Vi spanderer frakten og sender god info pr. mail etter bestilling. Det er veldig enkelt, men viktig å huske.


Detaljer

for manufacturer number
9M5Q-10A352-AA
for manufacturer number
920916
Supplementary Article/Info 2
spesialverktøy nødvendig for montering

Frakt og retur av GIULIETTA (940_) 1.6 JTDM (940FXD1A) Dynamo-reimhjul


Frakt

Dette er en lagervare, se hvilket lagerhus den er på lenger opp (sammen med prisen). Vi tilbyr henting av dette produktet på alle våre lagerhus i Norge eller du kan få den tilsendt din adresse med Posten Norge AS, velg fraktalternativ når du kommer til kassen.

Retur

Veldig enkel retur. Ingen gebyrer, hele beløpet av varen refunderes kun dager etter vi mottar returen de første 3 månedene. Etter 3 måneder kan den fortsatt returneres, men da forbeholder vi oss retten til å ikke refundere hele beløpet.

Reklamasjon

Alle reklamasjoner refunderes fult de første 5 årene, så sant du er innenfor vilkårene (se salgsbetingelser). Hvis delen har gått i stykker grunnet feilmontering eller dårlig montering ellerandre brukerfeil forbeholder vi oss retten å ikke refundere, men vi vil alltid være behjelplige og bistå med det vi kan. Det er viktig at du følger de krav som settes til montering. Eller benytter et verksted som er godkjent og følger kravene til en riktig montering (alle skal følge OE spesifikasjoner gitt i reperasjonsbøker eller reperasjonssystemer som Haynes, Autodata eller HGS etc. Hvis du er i tvil, ta kontakt med mekaniker)

Kunder som har stilt spørsmål om denne delen tidligere:


Originalnummer

Dette er listen over originalnummer som tilsvarer denne delen. Du kan også trykke på ett av nummerne for å se alle produktene vi har med samme spesifikasjoner.

Hva er originalnummer?

Originalnummer er en betegnelse på hvilket artikkelnummer bilprodusenten benyttet ved produksjon av delen originalt. I de aller fleste tilfeller er originalnummeret stemplet inn i den aktuelle delen. Ofte gjøres det forbedringer eller kommer nye og bedre artikler som erstatter den første delen som originalt ble montert ved produksjon, da vil du få en rekke nye nummer som er annereldes, men også passer. Andre tilfeller kan være at den samme delen er benyttet i andre bilmerker og du vil se at det er forskjellige originalnumre fra forskjellige produsenter, men samme del.

CHRYSLER 6 8254 601 AA
FIAT 55244937
FORD 1863383
FORD 9M5Q-10A352-AA
FORD CA3Q-10A352-AA

Salespoints